قیمت روز گوشت شترمرغ در بازار
قیمت روز گوشت شترمرغ در بازار های شهر های مختلف کشور از طریق مرکز های مختلفی که در این زمینه فعالیت می کنند تعیین می گردند.
قیمت روز گوشت شترمرغ با توجه به گوشت دیگری که در بازار فروش وجود دراند بالا تر می باشد.
گوشت تولید شده از شترمرغ در بازار های فروش گوشت بسیار مورد توجه خریداران قرار گرفته است، چرا که پزشک ها نیز توصیه می کنند که از این گوشت های تولید شده از پرنده شترمرغ باید به میزان بالا مصرف شود.
بازار گوشت شترمرغ در بازار
در واقع می توان گفت که گوشت پرنده شترمرغ خواص و موادی در خود دارد که ان ها را می توان در گوشت های قرمز حیواناتی مانند گاو و یا گوسفند یافت.
این نوع گوشت ها، می توانند برای بدن افراد بسیار مفید باشند و از انواع مختلف بیماری ها جلوگیری کنند.
نه تنها در بازار های کشور ایران بلکه در کشور های دیگر نیز از آن خرید بسیار بالایی می کنند.
انواع مختلف مراکز رشد و پرورش شترمرغ وجود دارد و پس از رشد دادن از گوشت استفاده می کنند.
به این علت است که در بالا نیز اشاره شده است که قیمت روز گوشت شترمرغ از بقیه بالا است.
قیمت روز گوشت شترمرغ
از گوشت تولید شده از این پرنده در انواع غذا های مختلف استفاده می کنند که بسیار خوشمزه می باشد.
قیمت روز گوشت شترمرغ را با توجه به موارد مختلفی که در بخش پایین اشاره می کنیم تعیین می کنند.
یکی از این موارد این است که قیمت این محصولات بستگی به کیفیت دارد که بالا یا پایین باشد.
یعنی هر چه میزان کیفیت این محصولات تولید شده بالا باشد قیمت ها را بالا تر در نظر می گیرند.
اما بهتر است بداندی که اگر کیفیت این محصولات تولید شده در کارگاه های تولید آن ها پایین باشد قیمت آن ها را نیز به همان میزان پایین تر اعلام می کنند.
آشپزی با گوشت شترمرغ
با توجه به خواص بسیار زیاد گوشت شترمرغ می توان در غداهایی مثل پیتزا ، انواع کباب واستفاده در انواع واقسام خورشت استفاده کرد.

معرفی پخت چند نوع غذا با گوشت شترمرغ
کباب شترمرغ
مواد لازم:
– گوشت شتر مرغ چرخ شده: ۳ کیلوگرم
– فلفل قرمز خرد شده: ۱ عدد
– فلفل سبز خرد شده: ۱ عدد
– پیاز بزرگ خرد شده: ۱ عدد
– آب آلبالو: ۲ پیمانه
– روغن زیتون: ۲ پیمانه
– سیر ریز شده: ۵ عدد
– سس: ۲ قاشق غذاخوری
– رزماری: ۱ قاشق غذاخوری
– فلفل: ۲ قاشق چایخوری
– آویشن: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیلدهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم سپس آن را برای مدت ۲۴ ساعت در آب نمک و سرکه میخوابانیم. این کار باعث مزهدار شدن و تردشدن گوشت میشود. در مرحله بعد آن را به سیخ کشیده و برای مدت ۲ دقیقه حرارت میدهیم (در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت میدهیم) پس از آن آماده سرو میباشد.
نکته: در صورتی که بخواهیم کباب لقمهای تهیه کنیم میتوان پیش از طبخ گوشت شترمرغ میتوان آن را به وسیلهسس سویا طعمدار کرد و یا در مخلوطی از آبلیموترش، روغن زیتون، سیر لهشده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (بهدلیل اینکه این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب میکند بهتر است به مدت کم در این طعمدهندهها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.

مواد لازم:
– گوشت ران شترمرغ: ۱۲ تا ۱۸ برش
– نان پیتزا: ۶ عدد
– روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
– گوجه فرنگی (نصف شده): ۱۲ تا ۱۸ عدد
– تخم مرغ: ۶ عدد
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه): به مقدار لازم
طرز تهیه:
سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید، سپس برشهای گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار دهید. کمی پونه، نمک، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید و در طبقه بالای فر در دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. در نهایت تخم مرغها را نیمرو کرده و بعد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید.

مواد لازم:
– گوشت شتر مرغ: ۲۰۰ گرم
– سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک: نصف قاشق چاخوری
– سیر: نصف قاشق چایخوری
– فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت را قبلا کباب میکنیم سپس روی آن را کاملا با سس میپوشانیم و روی آن پودر سیر، نمک و فلفل میریزیم سپس ۴ دقیقه هر دو طرف آن را کباب میکنیم و در دمای ۱۵۰درجه فارنهایت قرار میدهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است.

مواد لازم:
– گوشت شتر مرغ: ۲۰۰ گرم
– کرفس خرد شده: ۱ فنجان
– پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
– سیب زمینی کوچک: ۲ عدد
– هویج بریده شده نازک: ۴ عدد
– کنسرو گوجه فرنگی: ۱ عدد
– فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
– نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
– آب: یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
استیک، کرفس، پیاز و سیب زمینی را در ظرف پیرکس با هم مخلوط کرده سپس هویج و آب را به آن اضافه میکنیم. برای مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه دمای ماکروفر را تا حدی قرار میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود. بعد از ۶ دقیقه آن را هم میزنیم سپس بقیه مواد تشکیلذهنده را به آن اضافه میکنیم و در دمای بالا برای مدت ۱۰ دقیقه حرارت میدهیم و دائما آن را هم میزنیم. سپس برای مدت ۱ ساعت روی اجاق گاز آن را میجوشانیم.

مواردی که در طبخ گوشت شترمرغ بای بدانید
- گوشت شتر مرغ یک گوشت طعمدار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود طعم آن مثل استیک میشود.
- میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شتر مرغ صرف میشود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.
- این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک میشود.
- استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمیشود، چرا که بهشدت آن را خشک میکند.